Stageplek gezocht voor 8 uur per week regio Friesland

Stageplek gezocht voor 8 uur per week
Periode september 2018 t/m november 2019.
Regio Drachten (Friesland) met een reistijd van 30 min rondom (Leeuwarden - Sneek - Heerenveen - Groningen)

Ik ben Henny Veenstra en werk sinds mijn HBO-V opleiding al 25 jaar in het Martini ziekenhuis in Groningen waarvan na mijn opleiding als dialyse verpleegkundige 20 jaar op het Martini Niercentrum.

Vele cursussen en bijscholingen hebben mij een breed georiënteerde verpleegkundige gemaakt die nu de stap van 2-de naar 1-ste lijn gaat zetten.

In september start ik met de Opleiding tot Verpleegkundige Praktijkondersteuner Huisartsenzorg-POH aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik bekostig de opleiding zelf en ben op zoek naar een stageplaats voor 8 uur per week.

Ik vraag geen stagevergoeding, reiskosten etc alleen begeleiding gedurende mijn opleiding.

Competenties die ik meeneem naar de huisartsenpraktijk zijn:

  • patiëntgericht,
  • communicatief vaardig,
  • respectvol,
  • geduldig
  • en met oog voor humor

Snel schakelen en weloverwogen handelen in acute situaties, initiatieven durven nemen en de grenzen van het verpleegkundig domein opzoeken.

Ervaren in de complexe zorg voor o.a. patiënten met nierfalen ten gevolge van diabetische en cardiovasculaire complicaties vaak in combinatie met geriatrische problematiek.

Als organisator en planner van zorg kan ik goed samenwerken en leg ik makkelijk contact binnen het multidisciplinaire team van 2delijn, 1stelijn en mantelzorg

Met mijn frisse kijk en helicopterview durf ik nieuwe wegen in te slaan en ben ik een creatief lid in verschillende werkgroepen en enthousiast gever van klinische lessen

Ik kan soepel omgaan met computers en software en heb een kritische blik op het rapporteren van zorg en bewaken van kwaliteit en borging van informatie in het elektronische dossier

Nieuwsgierig geworden? Mail mij dan op henny.veenstra@gmail.com.

Hartelijke groeten, Henny Veenstra.

 

20180403

 

Lees meer:

stage (3)

Reacties

Nog geen reacties aanwezig.

Log in om reacties te plaatsen bij dit bericht.