Stageplek minimaal 1 dag per week in Drenthe (of delen van Groningen, Friesland, Overijssel)

Ik ben een ondernemende vrouw die veel brede ervaring heeft opgedaan binnen het verpleegkundige vak.
Jarenlang heb ik gewerkt als militair verpleegkundige bij de Landmacht. Een functie waarin ik oa heb geleerd om zelfstandig spreekuur te draaien.
Ik stelde differentiaal diagnoses en starte een evt behandeling. Met of zonder overleg met een arts.
 
Daarna ben ik gaan werken als verpleegkundige in de wijk bij een zelfsturend team.
In deze functie heb ik veel ervaring opgedaan in het zorgen voor mensen met een chronische ziekte. Het begeleiden, advisering en verplegen van deze categorie mensen vergt een zorgvuldige aanpak.
Ik benader mensen zoals ik zelf ook benaderd wil worden. Met veel rust, en vriendelijkheid. Goed luisteren hierin vind ik belangrijk.
 
Nu is voor mij de tijd rijp dat ik wil gaan starten met de opleiding POH-S. Een baan waarin ik mijn vorige ervaringen kan gaan uitdiepen. Ik zoek een stageplaats om mijn opleiding te kunnen verwezenlijken .In principe gaat het om een stage voor minimaal 1 dag per week. Maar ben in overleg zeker bereid om dit uit te bereiden.
Het liefst zie ik een stageplaats in  de provincie Drenthe maar ik kan ook zeker naar delen van Friesland, Groningen of Overijssel komen aangezien ik over een auto beschik.
 
Ik heb zin om te beginnen met de opleiding dus zoekt u en actieve, leergierig en sociale stagiaire voor u praktijk dan kijk ik uit naar een kennismaking.
 
Hopelijk tot snel, 
 
Met hartelijke groet,
Annemiek Groen
 

 

Lees meer:

stage (3)

Reacties

Nog geen reacties aanwezig.

Log in om reacties te plaatsen bij dit bericht.