Diabeteszorg Symposium, NBC Nieuwegein, 14 maart 2019

14-03-2019 09:00 - 17:00
Locatie: NBC Nieuwegein

Op 14 maart 2019 organiseert V&VN Diabeteszorg het tweejaarlijkse Diabeteszorg Symposium dat zal plaatsvinden in NBC te Nieuwegein

 Het symposium is bedoeld voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen die werkzaam zijn in de 1e en 2e lijn en iedere andere zorgprofessional die de diabeteszorg tot zijn/haar vakgebied rekent. Het symposium stelt zich ten doel om de beroepsdeskundigheid te vergroten en handvatten voor de dagelijkse praktijk van vandaag en morgen aan te reiken.

 Het programma is samengesteld uit maar liefst 4 plenaire sessies en 19 parallelle keuzesessies, met thema’s die tegen de achtergrond van “verpleegkundig leiderschap” en onder het gekozen thema “Met het oog op morgen (de toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent (Ghandi)” door een keur van gerenommeerde sprekers zullen worden gepresenteerd.

 De leerdoelen, evenals de inhoud van de afzonderlijke sessies zoals die door de afzonderlijke sprekers zijn vastgesteld, zijn te lezen op de website van het symposium.

 De voorbereidingscommissie wil de mogelijkheid tot het indienen van abstracts/posters extra onder uw aandacht brengen. Op onze website vindt u alle informatie hieromtrent.

 Het bestuur en de voorbereidingscommissie V&VN Diabeteszorg nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het symposium

 

Reacties

Nog geen reacties aanwezig.

Log in om reacties te plaatsen bij dit bericht.